Děti do knihoven. Dejte dětem šanci, aby nebyly hloupé

A+ A A-

Socha Vladimír

socha

Vladimír Socha (*1. 1. 1982, Hradec Králové)

publicista

Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Hradec Králové a v současnosti je externím studentem doktorského studijního programu na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy.
O pravěkou tematiku se zajímá již od svých čtyř let, odborně pak v posledních několika letech.
V současnosti působí také jako pedagog, spisovatel a popularizátor paleontologie. Současně publikuje četné články o pravěku, historii a biologii v populárně naučných periodikách. Příležitostně také překládá anglické knihy s tématikou pravěku a starověku. Dále přednáší o vývoji života na Zemi pro laickou veřejnost a poskytuje rozhovory o dinosaurech i jiných pravěkých organismech pro rozhlasovou relaci o vědě a technice (pořad Techno na ČRo Hradec Králové).

Autorova osobní webová stránka, obsahující aktualizované články převážně s paleontologickou tématikou, má adresu https://dinosaurusblog.com

Bibliografie:
Socha, V. 2016. Poslední dny dinosaurů. Radioservis, 320 str.
Socha, V. 2015. Neznámí dinosauři. Mladá Fronta, 96 str.
Socha, V. 2015. Pravěcí vládci oblohy. Triton, 16 str. (brožurka)
Socha, V. 2015. Pravěk v českých zemích. Triton, 16 str. (brožurka)
Socha, V. 2014. Objevy pod vrstvami času. Computer Press, 208 str.
Socha, V. 2013. Podivuhodní draci. Triton, 16 str. (brožurka)
Socha, V. 2012. Úžasný svět dinosaurů (2., doplněné a upravené vydání). Triton, 331 str.
Socha, V. 2011. Po stopách dinosaurů. Triton, 216 str.
Socha, V. 2010. Dinosauři od Pekelného potoka. Motto, 200 str.
Socha, V. 2010. Encyklopedie dinosaurů ve světle nejnovějších objevů. Libri, 264 str.
Socha, V. 2009. Úžasný svět dinosaurů. Triton, 292 str.

OBRAŤE LIST A ČTĚTE DÁL... Socha Vladimír dinosauři

Vaše názory 

# Tom
Aktuální web autora je http://dinosaurusblog.wordpress.com , napsal již 7 knih (viz http://www.wildprehistory.org/wp/redakce/vladimir-socha/)
| Quote

Napiš svůj názor

Bezpečnostní kód
Obnovit