Děti do knihoven. Dejte dětem šanci, aby nebyly hloupé

A+ A A-

Frantová Zuzana

frantova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzana Frantová (*10. 1. 1984, Praha)

Vystudovala Literární akademii v Praze, kde navštěvovala semináře tvůrčího psaní Ivony Březinové, Daniely Fischerové a Milana Uhdeho.

Podílela se na vzniku časopisu Lokální anestézie, pracovala jako produkční divadelní společnosti Kulich a své organizační schopnosti uplatňuje při plánování besed literární skupiny Hlava nehlava, které je členkou. Pro Český rozhlas připravovala s kolektivem autorů pořad Školník Koudelka. V edici Prvotiny Literární akademie jí vyšla kniha s názvem Děti ráje a nakladatelství Albatros vydalo její samostatnou prvotinu určenou dětem, Vikinská princezna.

Je spoluautorkou úspěšné knihy pro děti Zuby nehty, knih Tisíc jizev a Ruce vzhůru. Stejný kolektiv autorů v současné době připravuje ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ další sbírku povídek.


Bibliografie:

Zuby nehty (Albatros 2007)
Tisíc jizev (Albatros 2008)
Děti ráje (Literární akademie 2008)
Ruce vzhůru (Knižní klub 2009)
Vikinská princezna (Albatros 2010)
 

 

 

 

You have no rights to post comments