niedl

František Niedl (*7. 4. 1949, České Budějovice)

spisovatel

Bibliografie:
Skleněný vrch, 1989
Slunce na útěku, 2004
Čtvrtý králův pes, 2006
Čas vlků, 2008
Poslední batalion, 2009
Pohled šelmy 2010
Štvanice, 2011
S vlčí hlavou v erbu, 2011
Útěk do pekel, 2012
Platnéř, 2012
Past. 2012
Pavoučí síť. 2013

Inspirující myšlenky...

Teprve teď paní prodavačce svitlo, co má Pipi na mysli. Když si ji trochu prohlédla, podivila se: "Ale dítě, vždyť jsi pihami celá posetá!" "To vím taky," odtušila Pipi, "ale netrpím tím! Jsem naopak ráda, že je mám! Má úcta!"
Astrid Lindgren, Pipi Punčochatá